ریاست محترم مرکز
انتشار کتاب اسداء الرغاب در آینده نزدیک مدیرمحترم مرکز احیای اثار جناب حجة الاسلام دکتر اکبر اسد علیزاده : نظر به اتمام مراحل پایانی تحقیق و امور فنی کتاب اسداءالرغاب اثر علامه سیّد محمّد باقر کشمیری لکهنوی (رحمه الله)بزودی به زیور طبع آراسته می شود.

بزودی به زیور طبع آراسته می شود
مدیرمحترم مرکز احیای اثار جناب حجة الاسلام دکتر اکبر اسد علیزاده :
این کتاب از کتابهای مهم، بروز و منحصر به فردی در ضمینه اثبات مشروعیت حجاب و پاسخ به سؤلات و شبهات در این باره می باشد .
مسئله حجاب در جهان اسلام از جمله مسائل بسیار مهم دینی، اجتماعی و سیاسی تبدیل شد، این موضوع در عصرهای مختلف بخصوص عصر پهلوی در ایران و مسئله کشف حجاب و عصر حاضر از سوی جوامع غیر دینی و غرب پیوسته مورد نقض و ابرام و ایجاد شبهات و سؤالات بوده و هست. در حال حاضر به لحاظ پیشرفت بشر در صنعت و دانش و توسعه گسترده اطلاعات و اخبار، موج تازه ای تحت عنوان «فمنیسم» - هواداری از حقوق و آزادی زنان- پدید آمده و مسأله حجاب و بی حجابی به صورت یک مشکل جدی برای دینداران جلوه نموده است.
مسئله حجاب از دوره های نخست حیات اسلام مورد توجه اندیشمندان و محققان اسلامی به ویژه شیعی قرار گرفته و پژوهش‏های ارزشمندی را در قالب صدها کتاب و مقاله در این باره ارائه نموده اند که در حقیقت کتاب
«إسداء الرغاب» پاسخ مستدلی به سوالات و شبهات مطرح در مسئله حجاب و اثبات جایگاه معنوی زن و ارزش حجاب و عفت و حیا زن از نگاه عقلی، فقهی، اخلاقی، معنوی و دینی است.
                                                                                                           دفتر پژوهش مرکز احیای آثار اسلامی